Bildemontör Mönsterås

ARBETSUPPGIFTER
Vi jobbar i vad vi kallar en baklängesfabrik där bildelar skruvas av och tas om hand på ett effektivt och miljömässigt sätt. Vi tror på en grön framtid där vi sparar på jordens resurser genom att ta hand om bilen och dess delar på ett omsorgsfullt sätt. Vi fokuserar på miljön och en hållbar utveckling för såväl nuvarande som kommande generation.
Som bildemontör kommer du i huvudsak att arbeta med demontering av krockskadade bilar samt kontrollera delarnas kvalitet och skriva in dessa i våra system. Även andra uppgifter förekommer såsom däckhantering, tvätt av delar samt viss truckkörning.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Saknar du utbildning men har skaffat dig kunskaper genom att skruva på egen hand så är vi också intresserade. Det viktigaste för oss är att du har rätt inställning! Vi söker dig som är positiv, engagerad, serviceinriktad och trivs med att arbeta i team. Du behärskar svenska i tal och skrift. Det är meriterande om du har utbildning inom travers, billyft, truck, hjullastare samt fordonselektronik.   

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som bildemontör är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Atracco. Arbetstiden är förlagd till dagtid. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Samtliga av våra demonteringar ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 600 mkr och har ca 400 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping, Tromsö och Moss.

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner begagnade originalbildelar i lager. Handlar dina delar online gör du på allabildelar.se.

allabildelar.se logotyp