Däckmontör Uppsala

Har du ett stort bilintresse, gillar att arbeta i team och drivs av att arbeta i ett högt tempo? Har du dessutom erfarenhet av skifta och montera däck? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Vi söker Däckmontörer
Vi på Bildemo behöver omgående stärka upp vårt team med en däckmontör på heltid. På Bildemo är vi idag 60 personer som samarbetar nära med varandra och tar ett gemensamt ansvar för vårt företag.

Vi vänder oss till dig som gillar att ge bra kundservice och samtidigt arbeta med kroppen. Du är praktiskt lagd och gillar att jobba med människor och bilar.

Som däckmontör på Bildemo kommer du att ta emot kunder som har bokat tid samt drop-in-kunder. I dina uppgifter ingår montering av däck och fälgar, balansering av däck och övrigt förekommande uppgifter kopplade till däckmontering.

Vem söker vi?
Du är en praktisk person som inte har ”tummen mitt i handen”. Vi ser gärna att du har ett bilintresse och har erfarenhet av att byta däck. Eftersom jobbet är bitvis tungt är det viktigt att du har god fysik och eftersom du har kontakt med våra kunder ser vi att du är en glad och serviceinriktad person med goda kunskaper i svenska.

Har du erfarenhet från bil- eller gummiverkstad är det meriterande
men inget krav.

Det är också meriterande om du har truckkort.

Vi värdesätter framför allt att du har en bra attityd och inställning till jobbet.

B-körkort är ett krav.

Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så ansök redan idag dock senast 10/9, genom att maila till jobb@bildemo.com. Skriv däckmontör i ämnesraden.

Mer information om oss finner du på vår hemsida www.bildemo.com

Samtliga av våra demonteringar ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 600 mkr och har ca 400 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping, Tromsö och Moss.

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner begagnade originalbildelar i lager. Handlar dina delar online gör du på allabildelar.se.

allabildelar.se logotyp