Reservdelsperson Stockholm

Om rollen

Till vår anläggning i Huddinge söker vi nu en reservdelsperson som skall stärka vårt team ytterligare. Som reservdelsperson hos oss kommer du att arbeta mot både privatkunder och verkstäder. Detta innebär att du kommer sköta försäljning och beställning av reservdelar och tillbehör. Du ansvarar för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbetar med lagervård i våra system. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstäder, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund med service och kvalité samt god kommunikation.

Din profil

Du har kunskap och intresse av bildelar. En merit är om du har fordonsteknisk utbildning och tidigare har arbetat med servicearbete. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjligt. B-körkort är ett krav, utöver det så skall du behärska det svenska språket både i tal och skrift och gärna även engelska då en del kataloger endast finns i det engelska språket.

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Heltid
Fast lön
Kollektivavtal finns

Skicka in ditt Cv + personliga brev till ph@atracco.se

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta
Per Hermansson
08-711 26 45

Samtliga av våra demonteringar ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 800 mkr och har ca 400 anställda på orterna Arendal, Bergen, Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping och Moss.

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner begagnade originalbildelar i lager. Handlar dina delar online gör du på allabildelar.se.

allabildelar.se logotyp