Atracco Norrköping

Atraccos anläggning i Norrköping är en modern bilåtervinningsanläggning som idag hanterar ca. 2000 bilar per år. Våra demonteringsanläggningar är ledande inom miljömässig och rationell bilåtervinning. Vi lagerför ett stort antal delar från lite äldre bilar upp till årets modeller i vårt lager. Läs mer om Atracco Norrköping.

Kontakt

Ingeltorpsvägen 30
605 95 Norrköping

info.karstorp@atracco.se
+46 11-495 40 00

Öppettider Butik

Mån-fre 10:00 – 16:30


Telefontider

Mån-fre 07:30 – 16:30


Avvikande öppettider

6 juni, stängt. Arbetsdag innan påskhelgen, midsommarhelgen, julhelgen och nyårshelgen stänger vi 1 timme tidigare (kl. 15.30)


atracco norrköping

Vi på Atracco Norrköping jobbar hårt för att ta vårt ansvar när det kommer till miljöfrågor. Vi lägger stor vikt i att utföra vår bildemontering på ett sätt som har miljön i åtanke. Vi arbetar för återvinning och återanvändning av fordonsdelar. Ständiga förbättringar och en hållbar utveckling för nuvarande och kommande generationer är viktigt för oss.

Karstorps däckmarknad

Karstorps Däckmarknad är en del av Atracco Norrköping. Vi hjälper dig med däck, fälgar, hjulinställningar och AC-service. Vi utför montering, balansering, skiftning av däck. Stora fälgar är inga problem då vi har en modern maskinpark. Det finns alltid ett stort sortiment av nya däck och fälgar, stor sortering av begagnade däck, plåtfälgar, aluminiumfälgar och tillbehör till exempel hjulbultar, navringar osv. Vi erbjuder däckhotell där hjultvätt ingår på köpet! Boka gärna din tid för skifte direkt på webben. Fyll i uppgifterna och välj tid. Har du hjulen hos oss så ser vi det i bokningen. BOKA HÄR

Jobba med oss

Gillar du försäljning och kundkontakt eller är grym på att ”skruva” med bilar, då kan din kommande arbetsplats vara hos oss på Atracco i Norrköping!

Skicka ett mejl till info.karstorp@atracco.se och berätta vem du är och varför just du vill arbeta hos oss. Ange ”Ansökan” som ämne i mejlet. Kanske är du vår nästa medarbetare!

Välkommen med din ansökan.

Betalning

Betala med Swish
123 343 10 61
(Ange ordernummer eller registreringsnummer i meddelande)

Betala med kort
Klarna fakturabetalning
Har du möjlighet att betala med faktura, avbetalning, eller direktbetalning via Klarna.

Förskottsbetala utland
Det går bra att förskottsbetala din order från utlandet. Du gör detta enklast genom att registrera en betalning till kontot nedan.

SWIFT: SWEDSESS
IBAN: SE49 8000 0803 2500 4343 9082
Kontohavare Karstorps Bildemontering AB

Ingeltorpsvägen 30
605 95 Norrköping

Anläggningar

Demontering