atracco support verkstäder komp

Karriär – Atracco

Hos Atracco har du en unik möjlighet att jobba i framkant vad gäller återvinning av bilar. Du blir en del av teamet som jobbar mot en mer hållbar framtid. För att bli en del av vårt team är det viktigt att du förstår vår kultur och lever i enlighet med denna. Kulturen är inget abstrakt hos oss, utan det handlar om konkreta beteenden såsom att vi delar kunskap mellan olika kompetensområden, vi ger och begär feedback, och att vi tar ett personligt ansvar för vårt eget lärande och utveckling.

När vi tar emot ansökningar kommer vi behandla dina personuppgifter. Läs mer här gällande vilka personuppgifter vi hanterar i samband med en rekryteringsprocess: Information till arbetssökande.

Bildemontör Helsingborg

Gillar du att skruva med bilar? Det är precis vad en bildemontör gör, fast baklänges. Här gäller det att ta isär och ta vara på delarna. Vi tror att du är positiv, flexibel och energisk

Läs mer och ansök

Verkstadsrådgivare på Atracco

Som en del av vår satsning framåt söker vi nu en engagerad verkstadsrådgivare. Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag på frammarsch, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Läs mer och ansök!

https://eternisweden.recman.no/job.php?job_id=331279&path=alfred

Skaderaparatör, sevicetekniker m.m

Atracco Auto i Växjö söker personal!
Atracco Auto har nyligen blivit auktoriserade för Volkswagen, Skoda och Seat och behöver nu utöka med tre tjänster.

Läs mer och ansök

produktionsledare Atracco helsingborg

Är du en engagerad och trygg ledare som trivs med att coacha andra? Har du tidigare erfarenhet från tillverkande industri och en vilja att fortsätta utvecklas i din roll? Vill du vara del av ett bolag som är ledande inom sin bransch? Då ska du söka denna tjänst idag!  Läs mer och ansök!

https://eternisweden.recman.no/job.php?job_id=331279&path=alfred

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner begagnade originalbildelar i lager. Handlar dina delar online gör du på allabildelar.se.

allabildelar.se logotyp