Bildemontör Norrköping

Gillar du att skruva med bilar? Det är precis vad en bildemontör gör, fast baklänges. Här gäller det att ta isär och ta vara på delarna. Vi söker nu dig som vill jobba med oss i våra ”baklängesfabriker”.

Vi tror att du är positiv, flexibel och energisk. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter effektivitet och hög arbetskvalité. Du har lätt för att känna motivation och är snabb med att sätta i gång med sådant som ska göras. Du har talang för att organisera, strukturera och prioritera ditt arbete. Ytterligare bör nämnas din optimism – du är så gott som alltid inställd på att problem och svårigheter går att lösa. I de flesta lägen uppträder du lugnt och samlat och det krävs relativt mycket för att få dig ur balans. Du är social och uppskattar att ha kollegor att resonera och diskutera med. Din utgångspunkt är att respektera andras åsikter och att alltid uppträda hänsynsfullt och vänligt.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan samt har ett intresse för bilar och bilteknik?

Längtar du dessutom efter att få börja arbeta i ett företag där man brinner för utveckling, hållbarhet och tillväxt! Då är detta tjänsten för dig!!

Du kommer främst att arbeta med demontering men även andra moment kan förekomma.

Huvudinriktningen är att demontera krockskadade bilar men också , tvätt av delar, truckkörning mm förekommer. Arbetet sker mot framtagna produktionsmål där lönsamhet samt effektivitet är ledord.

Ansvar och befogenheter

Som medarbetare inom demonteringen förväntas du utföra och ansvara för nedanstående uppgifter och ha följande befogenheter:

  • Demontering på lyft och tillhörande arbetsuppgifter
  • Motordemontering och tillhörande arbetsuppgifter.
  • Kontrollera delarnas kvalitet.
  • Truckkörning förekommer 

Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning eller kan visa upp motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt.

B- körkort
Du behärskar det svenska språket väl i såväl tal som skrift.
Det är meriterade om du har utbildning gällande:

  • Travers
  • Billyft
  • Truck
  • Hjullastare
  • Fordonselektronik…

Vi på Atracco erbjuder dig ett fartfyllt arbete med fasta arbetstider måndag till fredag, härliga arbetskollegor och schyssta villkor. Vi har kollektivavtal (IF Metall) och vi erbjuder ett friskvårdsbidrag till alla anställda. För rätt person finns möjlighet till utveckling och utbildning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Patric lifberg 011-4954094 eller via mail 
Patric.lifberg@atracco.se


Ansökan är öppen och vi tar emot ansökningar löpande. Tveka inte, hör av dig idag!

Samtliga av våra demonteringar ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 800 mkr och har ca 400 anställda på orterna Arendal, Bergen Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping och Moss.

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner begagnade originalbildelar i lager. Handlar dina delar online gör du på allabildelar.se.

allabildelar.se logotyp