Till vår enhet i Linköping söker vi nu en platsansvarig med goda ledaregenskaper.

ARBETSUPPGIFTER
Som platsansvarig på Atracco i Linköping kommer du att ha det övergripande ansvaret för den dagliga driften. Du säkerställer att vi har rätt rutiner och bemanning. Du ser också till att vi når företagets uppsatta mål. Du leder och coachar medarbetarna på anläggningen bland annat genom daglig styrning, och tydliggör på så vis vilka resultat vi vill uppnå. I tjänsten ingår även en hel del kontakt med andra intressenter i samhället såsom kommun och myndighet, men också många andra i branschen förekommande samarbetspartners.
Du genomför medarbetarsamtal samt följer upp, vidare håller du lönesamtal med tillhörande lönesättning. Du medverkar i budgetarbetet tillsammans med regionchef och ingår också i ledningsgruppen för regionen

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Du har mycket goda ledaregenskaper och det faller sig naturligt för dig att coacha, motivera och vägleda andra mot gemensamma mål. Det är meriterande om du har en dokumenterad ledarskapsutbildning, men dina egenskaper och din erfarenhet som ledare är viktigare. Som person är du lösningsinriktad och affärsmässig och drivs av att skapa effektiva upplägg som ger nöjda kunder. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt förmåga att verka som en motiverande och coachande ledare. Tidigare erfarenhet från branschen ser vi som en bra förutsättning för att lyckas i denna roll. Har du dessutom gått en fordonsteknisk utbildning eller har erfarenhet av att meka med bilar så är det också meriterande.

Vi värnar om miljön och ett långsiktigt hållbart samhälle så det är därför önskvärt att du också värdesätter att arbeta i en bransch där vi genom vårt återvinningsarbete bidrar till en bättre miljö och en positiv klimatpåverkan.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som platsansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av oss på Atracco. Arbetstiden är förlagd till dagtid. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niclas Olsson på via 070-340 80 43 eller niclas.olsson@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Samtliga av våra demonteringar ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 600 mkr och har ca 400 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping, Tromsö och Moss.

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner begagnade originalbildelar i lager. Handlar dina delar online gör du på allabildelar.se.

allabildelar.se logotyp