atracco karriär

Systemutvecklare

Systemutvecklare till Recopart & Mätorit

Recopart AB och Mätorit AB tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemonteringar, verkstäder och försäkringsbolag. Bolagen ingår i Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. Koncernen omsätter över 750 miljoner och har ca 440 anställda på flera orter runt om i Sverige där huvudkontoret är placerat i Borås. I gruppen ingår även bolagen Atracco AB som bedriver bildemontering och Atracco Auto som bedriver bilskadereperationer. Atracco Group ägs av det amerikanska börsbolaget LKQ som har ca 53 000 anställda. 

Tycker du att det är intressant med affärssystem? Vill du arbeta med ny teknik och i en miljö där att lära är en del av vardagen? Då kommer du att trivas hos oss. Vi söker systemutvecklare som är bekväm med att arbeta i hela stacken. Vi är fullt medvetna om att det är svårt att vara expert inom alla områden – din styrka kanske ligger i frontend och kan ändå bidra med din kunskap i backend. Eller tvärtom.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara en del i ett självständigt team som arbetar med att utveckla affärskritiska system. I din roll ingår det att samarbeta med dina teammedlemmar men även medlemmar i andra team, produktägare och andra intressenter. Du får aktivt delta i utforskande och beslutstagande aktiviteter för produkten kring funktioner, lösningar och mål.

Vi använder ny teknik och moderna verktyg när vi bygger nästa generations webbaserade affärssystem.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en lagspelare som gillar att omsätta idéer till verklighet där du har en bra balans mellan kvalitet och tempo. Du tar ägandeskap över problem och du har förmågan att bryta ner dessa i konkreta uppgifter. Du är van vid agila arbetssätt. 

Det är viktigt att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift samt har en mycket god kommunikativ förmåga.Du har ett genuint intresse för teknik och som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande.  

Erfarenhet

  • Flerårig arbetslivserfarenhet av systemutveckling
  • Goda kunskaper av programmering i dotnet, webbutveckling samt databaser

Meriterande:

  • Kunskap inom Docker, Kubernetes, React, Azure, Linux, Postgres
  • Tidigare arbete med utveckling av affärskritiska system

Anställningsvillkor 
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med provanställning.
Recopart och Mätorit har sitt huvudkontor i Borås men vi är öppna att prata om vart ditt arbete utgår ifrån.
Tillträde enligt överenskommelse.  

Ansökan 
Frågor kring tjänsten besvaras av: 
Julius Norinder                                           tfn 033-3484315                   julius.norinder@recopart.se
David Kochbati                                           tfn 033-3484302                   david.kochbati@recopart.se

Välkommen med din ansökan till rekrytering@recopart.se, märk din ansökan med ’Systemutvecklare’. 

Vi arbetar med löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Samtliga av våra demonteringar ingår i koncernen Atracco Group som är en av Sveriges ledande aktörer inom bildemonteringsbranschen. I koncernen ingår Atracco AB som bedriver bildemontering, Atracco Auto AB som bedriver bilskadereparationer samt Recopart Systems AB som tillhandahåller och utvecklar IT-system för bildemontering, verkstäder och försäkringsbolag. Koncernen omsätter 600 mkr och har ca 400 anställda på orterna Borås, Stockholm, Västerås, Uppsala, Helsingborg, Örebro, Linköping, Växjö, Mönsterås, Hedemora, Norrköping, Tromsö och Moss.

Söker du efter en specifik bildel till din bil?

Sök efter bildel

Vi har över 1,5 miljoner begagnade originalbildelar i lager. Handlar dina delar online gör du på allabildelar.se.

allabildelar.se logotyp